Menu Content/Inhalt
Prima pagină arrow companie

Despre noi

Compania noastră a luat naştere pornind de la cerinţa dumneavoastră de culoare, stil şi de protejare a intimităţii, şi pentru a vă oferi îmbunătăţirea mediului în care vă desfăşuraţi activitatea zilnică sau în care locuiţi, ca şi a stării de spirit provocate de aceşti factori de mediu!
Înfiinţată în 2004, Green Time SRL s-a remarcat pe piaţa din România prin dorinţa de a oferi clienţilor săi cele mai bune soluţii pentru decorarea ferestrelor, având ca scop declarat pe acela de a aduce o contribuţie reprezentativă la îmbunătăţirea mediului în care aceştia trăiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

 

Simţurile ne afectează viaţa profund

Probabil ştiţi deja. Iar cel vizual este unul dintre cel mai importante, de aceea lumina sau umbra care vă înconjoară sunt factori puternici care vă determină moralul, eficienţa sau buna dispoziţie.

 

Cu ajutorul echipelor noastre puteţi găsi soluţia optimă pentru dumneavoastră!

Cei care ne cunosc ştiu că ne respectăm partenerii, iar distribuitorii noştri cei mai vechi pot depune mărturie că serviciile noastre sunt de cea mai bună calitate. Raportul calitate/preţ, ca şi serviciile prompte şi profesioniste, ne recomandă ca fiind unul dintre cei mai buni parteneri ai dumneavoastră!
Gama de produse ne permite să oferim clienţilor noştri răspunsul la orice solicitare, oricât de exigentă ar fi, iar capacitatea de producţie foarte mare ne situează pe primul loc în ceea ce priveşte posibilitatea executării lucrărilor contractate în cel mai scurt timp.
Pe lângă produsele noastre, oferim clienţilor şi următoarele servicii:

- măsurători
- proiectare
- consiliere
- montaj
- reparaţii

 

Ne puteţi contacta direct:

Adresa
   sos. Olteniţei nr.103
   sector 4, Bucureşti

Tel/fax
   021 634 41 99
   021 332 01 37
   021 634 09 77
   0372 707 766
   0372 707 767

E-mail
   email

Web
   www.green-time.ro
   www.green-t.ro
   www.green-time.eu
   www.jaluzele-verticale.info
   www.jaluzele-verticale-no-1.ro
   www.roman-shades.eu